HUNTER Oslo

Hunter Oslo åpnet dørene som Nordens første Hunter brandstore i oktober 2014. Vi holder til i trivelige lokaler på Fornebu S og er svært stolte av å tilby Hunters unike design og kvalitet til våre kunder.

I en årrekke har vi solgt Hunter sine kvalitetsprodukter og vi er nå svært stolte av å være Nordens første Hunter-konsept-butikk.

Hunter  har produsert kvalitetsprodukter til Hund og katt siden 1980 og jobber alltid for å holde kvalitet og utviklingen av produkter på topp.  Deres unike lærprodukter til hund er håndlaget på fabrikken i Tyskland og går gjennom en nøysom produksjon som forsterker og kvalitetssikrer deres produkter og gir deres unike design. 

I butikken vår på Fornebu senter har vi Norges beste utvalg av kobbel, halsbånd og seler til Hund & Katt, vi kan også tilby alle våre kunder et hyggelig besøk på vår Hundecafe` med utendørs servering med egen hunde & eiermeny.

I April 2016 åpnet vi også Hunters Hundecafè hvor vi tilbyr alle våre hundekjære kunder å nyte et godt måltid og drikke servert av vår samarbeidsparter Godt Brød, mens hundene får sin egne hunde-meny. Hunters Hundecafè følger senterets uteserverings åpningstider.

Vi ligger plassert i senterets 1. etasje, med både inngang gjennom senteret og egen dør på utsiden gjennom vår hundecafè. 

Vi tilbyr gratis kloklipp til alle våre kunder i butikk mandag-fredag.  


"Vi ønsker å tilby kvalitet og god fagkunnskap, og strekker oss langt for å imøtese kundens behov."Velkommen til Hunter Oslo 

Toril Stokke, daglig leder