HUNTER Oslo

Hunter Oslo åpnet dørene som Nordens første Hunter brandstore i oktober 2014. Vi holder til i trivelige lokaler på Fornebu S og er svært stolte av å tilby Hunters unike design og kvalitet til våre kunder.

Hunter har produsert kvalitetsprodukter til Hund og katt siden 1980 og jobber alltid for å holde kvalitet og utviklingen av produkter på topp.  Deres unike lærprodukter til hund er håndlaget på fabrikken i Tyskland og går gjennom en nøysom produksjon som forsterker og kvalitetssikrer deres produkter og gir deres unike design. 

I butikken vår på Fornebu senter har vi Norges beste utvalg av kobbel, halsbånd og seler til Hund & Katt.

Vi har en egen deilig Spa-salong som tilbyr klipp, bad og føn for de firbente og er det sol og sommer bør du absolutt ta med deg en venn og ta turen innom Hunter´s Corner som er ett hyggelig tilbud til alle våre kunder som ønsker å møtes og slappe av på terrassen vår.

Sommerstid fyller vi opp bassengene og har forskjellige aktiviteter. På Hunter´s Corner kan man kjøpe mat fra senteret eller nyte medbrakt. Plassen er kjempefin for litt daglig sosialisering, gode råd og hyggelig samvær. 


Vi ligger plassert i senterets 1. etasje, med både inngang gjennom senteret og egen dør via terassen. 

Vi tilbyr gratis kloklipp til alle våre kunder i butikk mandag-fredag.  


"Vi ønsker å tilby kvalitet og god fagkunnskap, og strekker oss langt for å imøtese kundens behov."Velkommen til Hunter Oslo 

Toril Stokke, daglig leder