Betingelser for kjøp

Priser/Betaling
Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.
Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.
Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak.
Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

Klarna

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

 2426e651-4a5c-4e25-a4e0-3ca3ded5603a.png

 

Fri frakt på alle kjøp over 1000,-

Du mottar e-post med bekreftelse/kvittering etter kjøp i nettbutikken.


Pakken blir i regelen postlagt 2 virkedager etter at vi har mottatt betalingen - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 3-8 virkedager etter at betalingen er registrert, avhengig av hvor i landet du bor.

Angrerett/Reklamasjon
Hvis du ikke er fornøyd har du ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven).
Hvis du angrer kjøpet betaler du selv retur frakten. Ved feillevering eller det er feil på varen, erstatter vi også retur frakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger.
Vi har ingen tyggegaranti på våre varer

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

 

Lagerstatus og Hent i butikk
Nettbutikkens lagerstatus og vareutvalg synkroniseres med butikken vår på Fornebu. Velger du "Hent i butikk" hentes varen i butikken på Fornebu.