• Olivenseife_allein

    LILA LOVES IT - OLIVEN SÅPE TIL HUND

  • carrierbag los angeles new.png

    CARRIER BAG LOS ANGELES

  • HUNTER_9226_Hunter_Mar17_77-lpr.jpg

    LIVINGSTONE HUNDESENG

Nå er vi klare for våren med en ny frisk design-serie fra HUNTER.

13.02.2021
Les mer

Rauh! Moose Combo

Nå har vi også fått inn en kommende bestselger fra RAUUH! Dette er en serie Håndlagde tyggebein produsert i Finland basert på råvarer som okse og Elg. Den nyeste varianten er laget av tykk oksehud som gir god tyggemotstand med en fristende elgpølse inni. Mon tro om dette blir vår nye bestselger fra RAUH!!

18.01.2021
Les mer
Nyhetsbrev
Skriv e-post her for å registrere deg på nyhetsbrev

Om Hunter Oslo

I en årrekke har vi solgt Hunter sine kvalitetsprodukter, og høsten 2014 var vi svært stolte av å kunne åpne Nordens første Hunter konseptbutikk på Fornebu S.

Hunter er en tysk familieeid bedrift spesialisert på produksjon av kvalitets utstyr til hund og katt siden sin oppstart i 1980. Deres unike lærprodukter er håndlaget på fabrikken i Tyskland og går gjennom en nøysom produksjon som forsterker og kvalitetssikrer deres produkter og gir deres unike design. Produksjonen utvikles hele tiden og i dag består produksjonen av alt fra produkter som halsbånd, seler og leiebånd i forskjellige materialer til både trendy og funksjonelle klær, senger, puter så vel som pleieprodukter, leker og snacks.

Vi håper du tar med deg din firbente venn å besøker oss på Fornebu.

Ta gjerne en ekstra titt på mange av våre håndsydde Halsbånd og Leiebånd til hund.